Mikä Kestää? ry:n syyskokous Koroisilla 5.10. 2013 klo 14 alk

Sha!

Syyskokousta pukkaa – Let’s get organized! Tätä onkin odotettu, sillä Mikä Kestää? ry ei ole kokoontunut sitten viimekerran jälkeen. Jo on aikakin! Nyt jutut kondikseen, uudet naamat tutuiksi ja tuleville projekteille leima päälle. Kyseessä on tärkeä kokous, sillä tarkoituksena on mm. valita uusi hallitus ja juonia toimintasuunnitelma vuodelle 2014.

Kuvion olkoon seuraavanlainen: Kokoonnutaan Koroisten Kartanon juhlatilassa lauantaina yhden jälkeen, klo 14.00 alkaa kokous. Tulkaahan ajoissa! Viralliselle kokoukselle varattakoot oma aikansa, jonka jälkeen luvassa muuta ohjelmaa: syödään yhdessä, ryhmäydytään timanttiseksi porukaksi, puidaan juttuja ja puhutaan sydämiä. How about! This one a tribal gathering ra!

Minkälaisen roolin sinä haluaisit yhdistyksemme toiminnassa? Minkälaista yhdistyksemme toiminnan tulisi olla? Mitä hyvää, huonoa? Päivitetään vanhat kuviot, toivotetaan tervetulleeksi uudet jäsenet ja projektit. Yhdistys etsii jatkuvasti uusia aktiiveja, ja luvassa on isojakin saappaita täytettäväksi.

Virallisen kokouskutsun ja asialistan löydät liitteenä, mutta kokouksen oikean sisällön näet ja luot vain tulemalla paikalle. Kokous on avoin kaikille yhdistyksen toiminnasta kiinnostuneille! Jos sinulla on jokin asia tahi projekti, josta haluaisit muidenkin kuulevan niin se onnistuu kokouksen yhteydessä. Valmistelehan siis settisi ja tuo se tietoisuuteemme!

Näillä sanoilla kutsun meidät koolle. Sana kiertoon, kohta kohdataan!

Sydämellisin terveisin, yhdistyksen puolesta
Henri Lokki
Mikä Kestää? kokouskutsu 5.10.2013

Mikä Kestää? asialista syyskokoukseen 5.10.2013

Jätä kommentti